← Вернуться в каталог радио

Слушать радио. Венгрия

Все радио из страны Венгрия, которые есть в нашем каталоге. Всего найдено 180 станций.

Города:

Попробуйте поискать станции в других популярных странах: Флаг США США, Флаг Бразилия Бразилия, Флаг Германия Германия, Флаг Великобритания Великобритания, Флаг Колумбия Колумбия, Флаг Испания Испания, Флаг Россия Россия, Флаг Италия Италия, Флаг Нидерланды Нидерланды, Флаг Аргентина АргентинаТОП30 станций в стране Венгрия

Synthwave Radio

Synthwave Radio - В эфире станции музыка в стилях Synthwave, Retrowave, Outrun, Darksynth, Cyberpunk и немного Vaporwave. Всё это идеальном сочетании звучания 80-90-ых и модной синтетической обработки.

Italo Disco Hungary

"Eltűnt" Disco slágerek, ritkaságok a 80-as évekből. A nap 24 órájában Italo-Disco, EuroDisco, Hi-NRG, SynthPop ritkaságokat sugárzó rádió. Gyakran hallhatjuk a Maxi lemezek "B" oldalát is.

Global Beach Radio

Feltöltés alatt...

Synthwave Retrowave Radio

Synthwave, retrowave, outrun, darksynth, cyberpunk and some vaporwave musics on air.

Club7 Rádió - Kedvenc zenéid éjjel-nappal!

Kedvenc Zenéid Éjjel-Nappal! Hallgasd, És Kérd a Kedvencedet a Nap 24 Órájában!

Manna FM

A Manna FM a budapesti régió új közösségi rádiója a 98.6 frekvencián. Pozitív hangvételű tartalmakkal, jó és friss zenékkel töltjük fel a napjaidat. Továbbiak

Radio Deejay - ONAIR

Feltöltés alatt...

Buddha FM

A Buddha FM Magyarország első buddhista rádiója, amelyben helyet kap a buddhizmus összes irányzata Délkelet-Ázsián át, Tibeten és Dél-Koreán keresztül, Japánig valamint kiemelt figyelmet szentelnek az európai, azon belül is a különböző magyarországi buddhista közösségeknek.

Pulse Dance Radio

Pulse Dance Radio - The Best Mix From Music! Hungary

Radio Clasic

Clasic Radio is a multicultural, diverse radio station from Budapest featuring classical music in all its forms! Classics to contemporary music and more.

Music Dance Radio

Music Dance Radio Magyarország új online rádiója!

Online Music Radio

Music Rádió Magyarország Új Online Rádiója!

Disco Diamond Radio

Azt játsszunk amit szerettek , szeretünk és semmi mást! 80's , 90's évek & New Generation Italo Disco.

All In Retro Rádió

Hallgasd te is Magyarország új Retro Rádióját, itt minden idők legnagyobb slágerei szólnak.

Civil

Rád is szükségünk van! A Civil Rádió 1995-től létező közösségi rádió, amelynek egyik legfontosabb célkitűzése, hogy hangot adjon a hangtalanoknak – vagyis teret adjon minden olyan témának, megszólalási lehetőséget adjon minden olyan társadalmi csoportnak és közösségnek, amelyek nem kapnak figyelmet a tömegmédiumokban.

Rádió Drive - FM

Hallgasd te is kedvenc zenédet és hangolódj rá...

Magyar Katolikus Radio

A Magyar Katolikus Rádiót a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia 2004-ben hozta létre azzal a céllal, hogy a magyar társadalomban a keresztény világnézetet, életfelfogást megerősítse és terjessze. Közszolgálati műsorstruktúrájával segít eligazodni és tájékozódni a közélet számtalan területén és a mindennapok kérdéseiben. A katolikus egyház tanításának hirdetésében szerepet vállal, a magyar és az egyetemes kultúra, valamint anyanyelvünk értékeinek megőrzésében határon innen és túl.

Parlamenti Rádió

Parlamenti adások is an internet radio station from Budapest, Hungary, providing News and Entertainment. As part of Magyar Rádió Zrt., Parlamenti adások provides programs in the large variety of languages in Hungary, including Roma, Croatian, Armenian, Ukrainian, Slovak, Ruthenian, Bulgarian, and Slovak.

Egerszeg Rádió

Az EGERSZEG RÁDIÓ legfontosabb célkitűzése a helyi lakosság friss és hiteles információkkal való ellátása. Rádiónk segítségével a leggyorsabban tájékozódhatnak a hallgatók arról, hol van útlezárás a városban, hol nehezíti baleset a közlekedést, milyen rendezvények lesznek a vonzáskörzetben, milyen döntéseket hozott a város közgyűlése, hogyan fejlődik a gazdaság, mi történik a helyi intézményekben. A helyi aktualitásokat igazán jó zenékkel fűszerezi az EGERSZEG RÁDIÓ. A 95.1 EGERSZEG RÁDIÓban csak sláger szól. De nemcsak mai sláger, zenei szerkesztőnk az elmúlt évek legjobb zenéiből is válogat.

Duna World Rádió

Duna World Rádió is an internet radio station from Budapest, Hungary, providing News and Entertainment. As part of Magyar Rádió Zrt., Duna World Rádió airs newscasts, talk shows and entertainment content from the network's station as a connection to the Hungarian Diaspora. Továbbiak

Diablo Rádió

Néha jó egy kicsit rossznak lenni!

Club Dance Radio

Hallgasd online a Club Dance Rádiót, ahol a legfinomabb zenék várnak! A rádió 2019 április 15-én indult útjára és az indulás fő mozgatórugója az volt, hogy a korábbi Dance FM csapat látta, hogy mekkora űrt hagyott sok emberben a megszűnt rádiójuk. Ennek eredményeképpen vállalta el Nagy Laci a Club Dance irányítását. Műsorokat ugyanúgy a Dance FM csapat készíti magas színvonalat képviselve. A rádió megálmodóinak hosszútávú célja, hogy minőségi és első számú elektronikus zenei rádiót építsenek. Ennek érdekében stílusban is elég nyitottak, House-tól RnB-n keresztül Techno-ig bármivel összefuthat a hallgató. A rádió olyan lemezlovasokat tudhat a sorai között mint Gabriel Dancer, Whiteboy, Suna, Tomy Montana, Nosta, Drop The Cheese, Canard, Aydan és Dennis Berey, illetve Dj Hlasznyik.

Best FM Zalaegerszeg

Best FM - A legjobb zenék!

Live Radio - Retro Klub

Magyar online retro zenei rádió

Érd Most

Az ÉrdMost.hu mind arculatában, mind tartalmában színes, ergonomikus, izgalmas formában tájékoztatja az Érden és a régióban élőket, az őket érintő legfontosabb hírekről, eseményekről. Az ÉrdMost.hu a régió meghatározó médiuma, amelyre hivatkozik az országos sajtó, de cikkeiben, tudósításaiban tárgyalt témáit rendszeresen idézik érdi és környékbeli internetes fórumokon is. Továbbiak

Szent Korona

A 2006-ban megalakult Szent Korona Rádiót sokan a nemzeti radikális rádióként emlegetik. A rádió alapvető célja, hogy népszerűsítse a magyar kultúrát, ennek érdekében magyar népdalokat, magyar költők és írók műveit mutatják be. A zenei kínálatra is jellemző a hazafias hozzáállás, főleg olyan zenekarok dalai alkotják a kínálatot, melyek a magyar nemzeti érzetet kifejező dalokat játszanak. Műfaj szempontjából leginkább a rock, azon belül is a nemzeti rock dominál, emellett ugyanakkor megjelennek a népzenék is.

RadiOzora - Chill

We are all connected through the same frequency. We are psychedelic music lovers, festival organizers, musicians, DJs, activists, we are all part of a great international family. Our aim is to provide a nonstop psychedelic music experience for our community and to keep us connected all year long.

Relax Radio Budapest

A tudatos emberek rádiója ! Relax zenék, élő beszélgetések, riportok stb.

Topaz Disco Radio

They play all the best hits of disco music, including the most representative genres of the era, such as Funk, Hustle, Soul, Bump, R & B, Groove, Hi_Energi, Eurodisco, Italo and Reggae, as well as other dance styles of the 70s and early 80s .

Evergreen Radio HU

A hálózat tagja az Evergreen rádióállomások online. A legjobb régi zene a '60 .-90-es évekből.

Выберите фоновую картинку